Choose The Listing Extras For Your Listing

Senarai kan barang

Pilih Kategori

Sila pilih kategori utama untuk senarai anda terpapar (Dikehendaki)

  • Harta Tanah
  • Pendidikan
  • Bot - Pesawat
  • Kenalan
  • Perniagaan
  • Kenderaan
  • Perkhidmatan yang
  • Untuk Dijual
  • Komuniti
  • Pekerjaan yang

Butiran SenaraiMaklumat Harga

RM

Maklumat perhubungan & Lokasi

didedahkan dalam senarai

Kawasan tambahan

Jika anda ingin untuk listing ini muncul dalam lebih daripada satu rantau peringkat bawah, menambah kawasan tambahan di bawah.


maklumat tambahan


Ruangan pemetaan

Bidang di bawah akan digunakan untuk mewujudkan "Google Map" yang akan dipaparkan pada paparan halaman penyenaraian anda.
Sila letakkan sekurang-kurangnya kawasan umum dan dalam semua kes negara, contohnya Panama. Menggunakan koma untuk memisahkan contoh. bella vista, Panama

Muat Naik imej dan fail Arahan

Gunakan ruangan ini untuk memuat naik gamabr untuk dipamerkan di senarai anda. Muat naik satu gambar pada suatu masa, dengan memilih fail untuk dimuat naik, masukkan tajuk fail(jika mahu), kemudian klik butang muat naik.

Nota: Gambar di slot pertama akan menjadi gambar yang dipamerkan sebagai 'thumbnail' kepada pelawat semasa mencari.

Petunjuk: anda boleh mengubah susunan imej dengan klik dan seret ke bar tajuk untuk slot imej tersebut. Anda juga boleh menukar imej yang akan digunakan sebagai ketua, untuk menukar mana yang akan digunakan uuntuk 'thumbnail' semasa pelawat melakukan carian di laman ini.

menggunakan 0 daripada 20 imej yang
$0.50 USD per Imej (8 PERCUMA!)

memilih fail

Video Youtube telah dimuat -naik Arahan

Gunakan bahagian ini untuk menambah video Youtube untuk iklan dikelaskan anda. Masukkan URL Youtube bagi setiap video yang anda mahu tambah, kemudian klik Tambah Video ini . Setelah video telah disahkan oleh sistem, video akan muncul dalam slot itu dan ID video akan dipaparkan dalam medan input. Mengesahkan bahawa video yang dipaparkan adalah yang ingin anda gunakan sebelum meneruskan.

Anda boleh mencari URL video Youtube dengan mengklik Kongsi butang pada halaman video ini (di bawah video) dan copy/paste URL yang disenaraikan untuk berkongsi. The Youtube URL video akan kelihatan seperti contoh di bawah. Anda boleh menggunakan URL penuh atau hanya bahagian video ID daripada URL (bahagian dalam berani di bawah).

contoh: http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

petunjuk: Anda boleh menukar perintah video Youtube yang telah dimasukkan dengan mengklik dan menyeret pada bar tajuk bagi slot video. Juga, jika anda telah memasukkan video yang salah, hanya menggantikan ID video dengan URL yang betul dan klik Memohon Perubahan untuk menukar video keluar. Untuk mengeluarkan video, klik X merah untuk yang slot video.

Nota: Pratonton video dipaparkan dalam seksyen ini adalah 1/2 saiz kerana mereka hanya berfungsi sebagai pratonton. Video tertanam dipaparkan di halaman butiran penyenaraian akan menggunakan dimensi normal, mereka akan menjadi dua kali ganda saiz Pratonton di bawah dan akan memaparkan dalam perintah yang sama seperti yang dipaparkan di bawah.

Tambah video
Slot Video 1
Kos penggunaan percuma,
id atau URL Video Youtube

Kosong
Slot Video 2
Kos penggunaan $5.00 USD
id atau URL Video Youtube

Kosong
Slot Video 3
Kos penggunaan $5.00 USD
id atau URL Video Youtube


Butiran & Maklumat Senarai Lebihan

Dibawah adalah tetapan dan maklumat hal-hal lain, bersama senarai lebihan yang anda boleh menambah nilai keatas senarai anda.

Tiada Kos!
Harga Senarai
$12.00 USD
$5.00 USD